Dobd fel a napod egy ékszerrel, ragyogj velünk!
Különleges ezüst és gyöngy ékszerek webáruháza.

2017.11.08. 12:22:10
Az emberek többsége nem szeret online vásárolni
2017.02.17. 09:46:28
A tavaszi-nyári divatszezon legfelkapottabb ékszere a fülékszer lesz.
2017.08.18. 17:32:19
Bemutatjuk az utóbbi időben vásárlóink által leginkább kedvelt ezüst fülbevalókat: egy francia kapcsos, egy beakasztós és egy kampózáras darabot.
2017.01.30. 09:58:40
A megrendelt ékszereket minden esetben egy kedves kis díszdobozban juttatjuk el vásárlóinkhoz.
2016.07.09. 18:30:38
Hogyan tisztítsuk ékszereinket? Mire kell ügyelnünk a különféle praktikák használatakor?
Dobd fel a napod egy ékszerrel, ragyogj velünk!
2019.04.24. 17:46:42

Kedves Nők és Kedves Férfiak!

Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mivel is kezdjem a hosszú ideig „némaságba” burkolózott blogunkat.

Arra jutottam, hogy egy bölcsődés kislány itthon lévő anyukájaként arról írok, amit látok azokon a szürke , rohanós reggeleken magamon és a többi édesanyán. Miután az elmúlt 2 évben legtöbbet a családommal voltam, itt találkozom a Nőkkel s látom, hogy hogyan és miként érkeznek meg a bölcsödébe.

Csak sejtéseim vannak arról, hogy másnál hogyan is zajlódik a reggel, de kb. ilyen körülmények között indulhat : „ – Gyere, keljél légy szíves, megiszod a kakaódat? - Kérsz reggelit? - Melyik mesét szeretnéd nézni? - Van már valami a pelenkába/bilibe? - Kérlek, ne most ülj le az 1000 db legóddal játszani! - Gyere, hadd szívjam ki az orrod! - Kérlek, ne most játszunk bújócskát, mikor öltözni kellene! - Kérlek, húzd a cipődet és ne vedd le a sapkát!” ….Eközben az órával örök harcban állunk!! ..… és mi az utolsó?: Te! Magad! Persze a szerencsésebbeknek legalább egy kávét odahajintanak, na persze azt sem nyugodtan iszod megJ! Berohansz a szekrény elé vagy a gardrob-ba és állsz tanácstalanul, hogy mit is vegyél fel, és itt jön képbe a blog heti témája: Miért nem vesszük észre, hogy össze-vissza öltözködünk, egymáshoz nem illő színeket, ruhadarabokat veszünk fel? Hogyan tudjuk egy kicsit összeszedni magunkat és hogyan mutassunk harmóniát a külvilág felé? . Mi az, ami gyorsan öltöztet és ragyogóvá tehet?

Hát az ékszer. Csak gondolj bele: Reggel beleugrunk egy fekete garbóba, egy fekete cicanadrágba, copfba kötjük a hajunkat és felveszünk egy szép ezüst fülbevalót, ami lehet picike is, de az extravagánsabbak vehetnek fel nagyobb darabot is. Ez lehet kristályos , gyöngyös, színes vagy nem, mindegy, mindenki talál magának tetszőt. Ehhez dobjunk fel egy hozzáillő medált, ami lehet hosszabb láncon is, hisz a garbóhoz az jobban dukál J, vagy akik a karkötőt jobban kedvelik, akkor azt. Máris egy szebb Nő néz vissza a tükörből Ránk! Ez önbizalmat ad, amit dicséretre válthatunk még aznap reggel, vagy később a boltban, postán vagy akár egy séta alkalmával isJ ! És valljuk be őszintén, nekünk Nőknek lételemünk a bók és a dicséret, úgyhogy gyerünk lányok, mutassunk példát gyermekeinknek mindezzel, öltözzünk szépen, és hordjunk ékszert! Az ezüst nemesfém és időtlen, mint a NŐ!

Andrea ezüstékszer webáruház

 

 

© 2017 Andrea Ékszer Kft.

 

Vásárlási Feltételek...

 

Webdesign: Avasweb Kft.