Ezüst ékszerek tisztítása
Különleges ezüst és gyöngy ékszerek webáruháza.

2017.11.08. 12:22:10
Az emberek többsége nem szeret online vásárolni
2017.02.17. 09:46:28
A tavaszi-nyári divatszezon legfelkapottabb ékszere a fülékszer lesz.
2017.08.18. 17:32:19
Bemutatjuk az utóbbi időben vásárlóink által leginkább kedvelt ezüst fülbevalókat: egy francia kapcsos, egy beakasztós és egy kampózáras darabot.
2017.01.30. 09:58:40
A megrendelt ékszereket minden esetben egy kedves kis díszdobozban juttatjuk el vásárlóinkhoz.
2016.07.09. 18:30:38
Hogyan tisztítsuk ékszereinket? Mire kell ügyelnünk a különféle praktikák használatakor?
Ezüst ékszerek tisztítása
2016.07.09. 18:30:38

Szeretnék néhány gondolatot megosztani az ezüst ékszerek tisztításáról és tárolásáról:

 

Más szabályok vonatkoznak a swarovski köves ezüst ékszerek tisztítására, és megint más az egyéb köves- vagy antikolt stílusú ezüst ékszerekre.

 

Swarovski köves ezüst ékszerek tisztítása:

 

A swarovski köves ezüst ékszereknek csak az ezüst felületét tisztítsuk ezüsttisztító kendővel. Szeretném tanácsolni, hogy minden viselés után törölgessük át az ékszerünket, mert így sokáig élvezhetjük annak csillogását!

 

Cirkónia köves ezüst ékszerek tisztítása:

 

Házipraktika: Végy egy tálkát. Béleld ki alufóliával, úgy, hogy a fényes felülete legyen fölfelé (kifelé). Tégy bele ugyanolyan arányban ( pl.: két-két teáskanál ) finom szemcsés sót és szódabikarbónát, és annyi vizet, hogy ha beletesszük az ékszert, akkor éppen, hogy csak ellepje. Várjunk egy két percet, majd alaposan öblítsük le és törölgessük szárazra egy puha kendővel.

 

Sokat segíthet a langyos, pár csepp mosogatószert tartalmazó, vízben való áztatás, majd alapos öblítés és szárazra törölgetés is.

 

Ha ez nem vált volna be, akkor próbálkozzunk ezüsttisztító folydékkal és ezüsttisztító kendővel, de ügyeljünk arra, hogy a köveket ne érje a tisztító folyadék. Legkönnyebben úgy tisztíthatjuk meg a köves ékszerünket, ha egy fültisztító pálcikát mártunk a tisztító folyadékba és azzal törölgetjük át, kihagyva a köves felületeket. Az ékszerről a tisztító folyadékot feltétlenül töröljük le egy másik, tiszta vízbe mártott pálcikával. Fontos, hogy az ékszeren ne maradjon tisztító folyadék, mert foltot hagy a felületén. Ne hagyjuk vizesen megszáradni az ékszert. Vegyünk egy lágy, puha ruhát és törölgessük szárazra.

 

Soha ne tegyün igazgyöngyös vagy drágaköves ékszert ezüsttisztító folyadékba. Ezen ékszerek tisztítását inkább bízzuk szakemberre.

 

Antikolt hatású ezüst ékszerek tisztítása:

 

Antikolt hatású ezüst ékszerek esetében tilos ezüsttisztító folyadékot használni, ugyanis a folyadék lemarja az ékszer patináját. Ezüsttisztító kendővel törölgessük át az ékszerünket.

 

Ti milyen hatásos házipraktikát ismertek?

 

Te már feliratkoztál hírlevelünkre?

 

Andrea ezüstékszer webáruház

 

 

© 2017 Andrea Ékszer Kft.

 

Vásárlási Feltételek...

 

Webdesign: Avasweb Kft.